El KCB tanca la lliga regular amb una important victòria contra el Castellbisbal

Els tres equips sèniors del KCB han posat punt i final a la lliga regular aquest cap de setmana. Els equips de 2a i 3a Divisió acaben la temporada sense opcions per entrar als play-off de lliga.

L’equip de la Lliga Nacional es va imposar d’un al Castellbisbal (23-22) dissabte, per tancar la lliga regular de la millor manera. Els verd-i-negres han firmat una molt bona segona volta, amb un subcampionat de Copa ben meritori i amb la tercera posició a la classificació. Els barcelonins van saber jugar un partit seriós i molt igualat contra el rival a què s’hauran d’enfrontar als play-off de lliga, que començaran aquest proper cap de setmana. Tot i la baixa de Javi Navarro, el KCB va poder controlar el partit i lluitar en els moments de més encert i també quan les coses no anaven tant bé. Al final del partit es va entregar un ram de flors i una dessuadora del club a la holandesa Linda Uittenbogaard, per la seva aportació durant el temps que ha estat a Barcelona.

Pel KCB  van anotar: Ivan Bara (4), Mireia Figuera (2), Miquel Gil (3), Guillem Devant (6), Olga Gandía (2), Linda Uittenbogaard (5), Arnau Gaona (1), Adriana Roca, Julia Hereza, Marc Santaeugenia.

El KCB B, per la seva banda, va perdre contundentment contra el Vallparadís B, líder de la lliga, per 13 a 28. Els barcelonins tanquen una temporada molt irregular i complicada, però que els ha deixat, si no hi ha res de nou en alguns partits pendents d’alguns rivals, dos premis individuals als màxims anotadors de la temporada per Marc Santaeugenia i Jordi Giménez.

Finalment, l’equip de la 3a Divisió va ensopegar per 12-16 en l’últim partit d’aquesta també complicada lliga 2014-15.

Gran progressió dels Alevins
Dissabte, en l’última jornada dels alevins vam poder veure els fruits dels últims entrenaments i d’una feina ben feta per part dels entrenadors Mireia Figuera i Edgar Delgado.
Van iniciar la jornada enfrontant-se KCB A contra KCB B guanyant els primers 6 a 3.
Després els hi va tocar als dos equips medir-se contra el Vallparadís, on el KCB B va perdre per 1 punt: 3 a 2 i el KCB A per 8 a 3.

KCB A 6 – KCB B 3
KCB B 2 – Vallpa 3
KCB A 3 – Vallpa 8

 

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.