Resultats diversos dels equips del KCB en la recta final de la temporada

Concentrada jornada de partits de la Lliga Nacional, 2a i 3a Divisió i categories de promoció del KCB aquest passat cap de setmana en la recta final de la temporada, que ens van deixar resultats ben diversos.

Per la seva banda, l’equip de la Lliga Nacional va perdre divendres al vespre al CEM Mundet contra el Vallparadís per 16 a 26 en un partit aplaçat. Amb la baixa destacada de Javi Navarro per lesió, l’equip barceloní va intentar jugar amb la intensitat amb què va plantar cara a la final de la Copa, però no va poder i es va veure superat per un Vallpa que a la mitja part ja guanyava per 6 a 18. El resultat desfavorable va fer que el tècnic Dani Vidanya fes una extensa rotació de banqueta. Dissabte, l’equip va visitar la pista del Montcada per jugar-hi el penúltim partit de lliga, de cabdal importància. Amb aquesta victòria del KCB per 26 a 29, l’equip s’assegura la 3a posició a la lliga regular quan només falta l’últim partit contra el Castellbisbal.

Montserrat Miró 15 – KCB C 26
També a Montcada, l’equip de la 3a Divisió va aconseguir dissabte una àmplia i merescudíssima victòria per 15 a 26 contra el joveníssim equip del Montserrat Miró. Molt bon treball de l’equip de Marc Garcia.

Montcada B 17 – KCB B 15
Mal resultat de l’equip de la 2a Divisió aquest diumenge al matí a Montcada. Aquesta nova derrota per 17 a 15 deixa a l’equip sense cap bitllet d’entrada als play-off de la lliga i el condemna a una recta final gris, quan encara han de rebre la visita del líder de la categoria, el Vallparadís B. Els barcelonins, que tenien alguna baixa destacable a la plantilla, van intentar rentar-se la cara de l’enfrontament de l’anada perdut per 11 a 22, però van jugar a diferents marxes i no van poder sumar cap punt, tot i que van tenir opcions d’aconseguir-ho.

Jornada de mínims de l’infantil
El KCB infantil va jugar dissabte la seva última jornada. Els nois i noies van arribar a la mitja part del primer partit contra el Vallparadís amb un còmode 6 a 3 a favor. Un joc molt tècnic per part dels dos equips va rematar amb un marcador de 8 a 9 i victòria pels verd-i-negres. A la primera part del segon partit contra la Garriga els jugadors no van saber aturar el contrincant, arribant a un marcador de 2 a 7 en contra. Van poder remuntar a la segona part, però no va ser suficient i van acabar perdent per 8 a 9.

Resultats dels infantils: KCB 9  Vallpa 8 i KCB 8. la Garriga 9

You may also like...

Deixa un comentari