Cara i creu del KCB a Vilanova

Partit plàcid aquest passat divendres 1 de maig al Pavelló del Garraf de Vilanova, on el KCB va  aconseguir una clara victòria per 17 a 28 contra el CEVG en un enfrontament que no va tenir res a veure amb el complicat partit d’anada a Mundet (20-18). En aquesta ocasió, els barcelonins van liderar i a partir del minut 10 es van començar a escapar en el marcador, aconseguint un 8-14 a la mitja part. A la represa, es va seguir una dinàmica de joc semblant que va permetre ampliar la diferència entre els dos equips.

Pel KCB van anotar: Javi Navarro (6), Guillem Devant (6), Ivan Bara (5), Miquel Gil (4), Ester Reguant (2), Mireia Figuera (2), Olga Gandía (2), Linda Uittenbogaard (1), Julia Hereza.

L’equip de la Segona Divisió, en canvi, va oferir una cara totalment oposada en el seu compromís contra el Vilanova B, un rival teòricament inferior i a qui havia guanyat amb molta solidesa a l’anada (22 a 13). L’equip visitant va jugar tota l’estona amb una marxa menys, amb molt poc encert ofensiu, el que va fer que el Vilanova portés la batuta amb una avantatge d’entre 2 o 3 punts. Una escletxa que no van saber trencar els barcelonins tot i els intents de remuntada i que, amb aquesta derrota per la mínima (17-16), els va condemnar a veure pràcticament exhaurides les possibilitats d’entrar als playoffs de lliga.

Anotadors KCB: Marc Santaeugenia (2), Adriana Roca (3), Marta Ortiz (1), Edgar Delgado (4), Rubén Martín (1), Enric Delgado (2), Linda Uittenbogaard (1), Roc Margaix (1), Mar Teruel (1), Cristina Del Río, Jordi Giménez, Rocío Melús.

You may also like...

Deixa un comentari