Jornada completa per al korfbal barceloní amb victòries contra el Lladonosa

Després d’una llarga aturada, la lliga va continuar aquest passat cap de setmana amb resultats favorables als interessos dels dos primers equips del KCB, que van guanyar el Lladonosa A i B per 23-13 i 23-21, respectivament.

Després d’una primera part bastant igualada i disputada, el KCB va poder començar a agafar avantatge a partir de la represa, un cert marge que va poder anar ampliant fins aconseguir el resultat final de 10 punts de diferència. Molt més igualat va ser l’enfrontament de la Segona Divisió, en què el KCB es va poder redimir de la darrera derrota contra el Badalona. Tot i l’aparent superioritat de l’equip local, els barcelonins van tenir algunes dificultats defensives i no van poder agafar un marge de més de dos punts. No va ser fins als darrers minuts quan van poder decantar el resultat a favor seu.

Per la seva banda, l’equip de la Tercera Divisió va perdre per 15 a 19 contra el Sant Llorenç KC, en un matx on, tot i la derrota, l’equip va donar la cara i va mostrar notables millores.

Categories de promoció: Resultats per a tots els gustos

CADET
L’equip cadet es col·loca com a líder de grup després de guanyar els quatre partits ( un per no presentat). Els dos primers matxos, contra Galí i UKSA, van ser molt renyits sobretot aquest últim amb un marcador final de 10 a 9 a favor dels verdinegres. L’últim partit amb el Secretari Coloma va ser més relaxat imposant-se el KCB 12 a 6.
INFANTIL
Un bon primer partit contra l’UKSA amb un joc molt dinàmic i on el KCB es va imposar per un contundent 8 a 2. No van tenir la mateixa sort amb el Miró on van perdre moltes oportunitats deixant un resultat desfavorable de 4 a 5.
ALEVI A/B
No va poder ser i tots dos equips van perdre contra un Vallparadís més experimentat. El partit A contra B va ser molt emocionant, ja que els equips estaven força equilibrats cosa que seva reflectir en el resultat d’empat 3 a 3.

Resultats

CADET
KCB 6- GALI 4
KCB 10- UKSA 9
KCB 12- SECRETARI C. 6

INFANTIL
KCB 8-UKSA 2
KCB 4- MIRO 5

ALEVI A
KCB 2-VALLPA 8
KCB A 3-KCB B 3

ALEVI B
KCB 2- VALLPA 10

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.