Resultats positius dels cadets i infantils aquest passat cap de setmana a Castellbisbal

Cadets:

Apretada i maratoniana jornada pels cadets del KCB. Els dos primers partits van assolir còmodes victòries contra el Vacarisses i el Castellbisbal anant sempre per davant del marcador i sense opció pel contrari. Els dos últims partits però la sort no va estar amb l’equip, ja que va perdre amb el Miró per dos punts i amb el Galí tant sols d’un punt.

Infantil:
Intensitat en els dos partits disputats contra la UKSA i el Castellbisbal. Tots dos matxos no es van decidir fins a la segona part, on el KCB va poder imposar el seu joc sumant així dues victòries més.

Resultats de la jornada:
Cadet 8 – Vacarisses 2
Cadet 13 – Castellbisbal 6
Cadet 4 – Miro 6
Cadet 8 – Gali 9

Infantil 10 – UKSA 5
Infantil 10 – Castellbisbal 5

You may also like...

Deixa un comentari