Cop d’autoritat i subcampionat del KCB a la Copa Catalana

Tot i portar quasi dos mesos sense jugar, el KC Barcelona ha fet un autèntic cop d’autoritat en la Copa Catalana 2015, on s’ha proclamat subcampió. L’equip que entrena Dani Vidanya va jugar a un nivell molt alt dissabte a Platja d’Aro i es va desfer del Castellbisbal per 25 a 28.

Amb cooperació, motivació i constància els barcelonins van demostrar que en partits així no hi ha favorits que valguin, que els partits es guanyen amb molt treball. Tot i començar perdent al principi, el KCB va saber capgirar el marcador fent una bona lectura del partit, escollint les millors opcions… i a poc a poc es va anar posant pel davant i anul·lar un Castellbisbal a qui costava molt anotar. Molt lluny semblava la discreta participació dels verd-i-negres a l’Europa Shield d’Alemanya.

Diumenge, en la gran final de la Copa, l’equip va competir durant els 50 minuts de joc contra el Vallparadís, tot i que va acabar perdent per un punt (27-26). A la pista es va veure un KCB molt diferent al que va jugar a la lliga contra el Vallparadís. Els barcelonins van aconseguir posar-se per davant en el marcador en alguns moments i inclús van tenir l’opció de forçar el gol d’or en l’últim minut, en una jugada que no va estar exempta de polèmica.

Cal destacar sobretot la presència d’un gran nombre de supporters que van compartir el cap de setmana amb els jugadors i cos tècnic i que van ajudar en tot moment a animar l’equip i a ser més molt més forts.

El club vol aprofitar per felicitar el Vallparadís per la victòria, així com també als altres guanyadors de la Copa B i Júnior.

You may also like...

Deixa un comentari