L’equip de 3a suma un punt a Sabadell (15-15)

L’equip de la 3a Divisió va demostrar una gran evolució qualitativa en les darreres setmanes i va aconseguir sumar un punt a la pista del Sabadell. L’equip barceloní es va presentar al matx amb una gran banqueta que li va permetre ràpides rotacions.

El partit es va iniciar amb un ràpid intercanvi de cistelles, però ben aviat va ser el KCB  qui es va posar per davant en el marcador amb un gran encert ofensiu que va despistar el Sabadell, que havia guanyat còmodament el partit d’anada. A la primera part el KCB va aconseguir avantatges d’entre 3 i 4 cistelles, fins arribar al descans guanyant per 8 a 12.

Però a la segona part, la tendència va canviar i l’equip de Marc Garcia només va poder anotar 3 cistelles, mentre que el rival va fer 7 punts, que van portar a l’empat final de 15 a 15, en un partit que feia olor de victòria.

You may also like...

Deixa un comentari