Victòria importantíssima de l’equip de 2ª contra el Sant Llorenç

L’equip de  la Lliga Nacional va vèncer sense problemes el Vacarisses (26 a 15).

Jornada rodona pels interessos del KCB, que van guanyar els seus respectius partits de la 1a i 2a divisió aquest passat diumenge.

Al matí, el primer equip va visitar la pista del Vacarisses en un partit que va exercir com a equip local per problemes de pista. Com era d’esperar, va ser un enfrontament desigualat (26 a 15), en què l’entrenador va aprofitar per fer rodar la banqueta i donar minuts a tothom.

A la tarda, l’equip de la 2a divisió va rebre el Sant Llorenç, en un complicat partit al CEM Mundet. També, com era previst, va ser un partit molt igualat, disputat i no exempt de tensió. Cap al tram final, quan el marcador era favorable a l’equip terrassenc, va arribar inclús a perillar el partit, però dues cistelles molt importants van permetre als barcelonins emportar-se dos punts cabdals per seguir lluitant per intentar aconseguir la classificació per als play-off de lliga.

You may also like...

Deixa un comentari