Quarta, segona i tercera posició dels alevins, infantils i cadets del KCB al Trofeu FCK de promoció

Els equips entrenats per Edgar Delgado i Mireia Figuera, Javi Navarro i Marc Garcia obtenen merescudíssims premis a un bon treball i constància

Dissabte al matí els equips aleví, infantil i cadet del KCB van participar a les finals del Trofeu FCK de categories de promoció a la nova pista de korfbal de Castellbisbal davant d’un gran nombre de seguidors de l’equip barceloní, entre pares, mares, germans, simpatitzants, etc.

Alevins
Els petits del KCB van tenir la seva primera experiència en unes finals de categories de promoció. Els contraris (Sant Josep) amb més alçada i més partits jugats no van deixar opció i es van emportar la quarta posició del torneig.

Infantils
El primer partit de semifinals, no apte per a cardíacs, va acabar en empat contra el CK Baix Empordà B, i es va haver de decidir a la pròrroga. Van ser les els cinc minuts més llargs de la historia del korfbal per les dues aficions. Victòria finalment pel KCB que els situava en la gran final contra el Baix Empordà A, on van fer una bona primera part però amb poc encert a la segona, classificant-se finalment com a segons de Catalunya.

Cadets
Tot i no poder disputar la final, el partit contra els gironins del PKC va estar molt ben defensat per l’equip de Marc Garcia. Pel tercer i quart lloc contra el Miró, el KCB va estar en tot moment per davant en el marcador, aconseguint un merescudíssim tercer lloc.

Moltes felicitats a tots tres equips, entrenadors i afició per l’esforç i dedicació en aquestes finals i en cada jornada, i a seguir treballant per arribar a les següents finals!

You may also like...

Deixa un comentari