Els equips de 2a i 3a cauen derrotats a l’Illa Esportiva de Castellbisbal

Després d’un bon matí korfbalístic a les finals del Trofeu FCK de categories de promoció, a la tarda va arribar el torn dels equips de la 2a i 3a divisió, que van perdre els seus respectius compromisos contra el Castellbisbal.

Com és habitual, el KCB C es va presentar al partit contra el Castellbisbal Z amb un equip molt jove, amb nombrosos jugadors/es cadets que a poc a poc van tenint protagonisme i oportunitats en aquesta categoria sènior. El conjunt entrenat per Marc Garcia va iniciar el matx amb moltes dificultats, amb un primer parcial en contra de 9 a 1, una distància que va saber arreglar a mesura que van anar passant els minuts. Durant el partit es va veure un equip lluitador que es va anar apropant en el marcador fins acabar perdent per 13 a 11 en un partit digne.

Per la seva banda, l’equip de la segona divisió no va poder amb el segon equip del Castellbisbal, que va lluitar amb més intensitat i va anar en tot moment per damunt en el marcador. L’equip entrenat per Javi Navarro va escalar distàncies en els últims minuts però no va poder materialitzar la victòria i va acabar perdent per 21 a 19.

You may also like...

Deixa un comentari