Victòria del KCB contra el Montcada en el darrer partit abans de l’Europa Shield

El KCB va poder recuperar bones sensacions aquest diumenge al matí al CEM Mundet guanyant el Montcada per 27 a 25, en una victòria que permet als barcelonins passar pàgina de les darreres derrotes contra el Vallparadís i el Castellbisbal, i encarar l’Europa Shield amb més optimisme.

El partit es va mantenir igualat durant els 50 minuts (arribant al descans amb 13 a 13 al marcador), essent els locals els que prenien la iniciativa en tot moment. Javi Navarro, amb 9 punts, va ser el màxim anotador del matx.

Pel KCB van anotar: Miquel Gil (3), Mireia Figuera (3), Olga Gandía (5), Javier Navarro (9), Ivan Bara (1), Julia Hereza, Ester Reguant (3), Aitor Huguet (2), Adriana Roca (1), Jordi Giménez.

L’equip de la Segona Divisió va patir una derrota contra el Montcada B (11-22), en un partit molt gris, especialment la segona meitat, on els jugadors/es de Javi Navarro van deixar escapar un rival que han guanyat sense problemes en altres ocasions.

Per la seva banda, els nois i noies de la Tercera Divisió van guanyar el Miró per 23 a 16. Bon partit de l’equip entrenat per Marc Garcia!

You may also like...

Deixa un comentari