Partit de tràmit a Vacarisses (8-27)

L’equip de la Lliga Nacional ha estrenat el 2015 amb una còmoda victòria a la pista del Vacarisses diumenge al matí per 8 a 27. Tot i un primer parcial igualat de 4  4 en els primers 7 minuts de joc, els visitants van començar a desmarcar-se des d’aleshores, arribant al descans guanyat per 7 a 15 i aconseguint que el Vacarisses tan sols pogués anotar un punt en la segona meitat (parcial de 1 a 12). La següent jornada, dissabte 17, l’equip visitarà la sempre complicada Illa Esportiva de Castellbisbal, en un partit que promet ser igualat i que servirà als del KCB per preparar l’Europa Shield, que tindrà lloc del 30 de gener a l’1 de febrer a Bergisch Gladbach (Alemanya).

Pel KCB van anotar: Guillem Devant (6), Miquel Gil (3), Mireia Figuera (4), Julia Hereza (1), Olga Gandia (4), Ivan Bra (1), Ester Reguant (1), Marc Santaeugenia (1), Aitor Huguet (1), Jordi Giménez (1), Adriana Roca i Rocío Melús.

Per la seva banda, l’equip de la Segona Divisió va empatar a 21 contra el Sant Llorenç KC al pavelló de Sant Llorenç dissabte a la tarda, en un partit que va arribar a perillar pels interessos barcelonins.

You may also like...

Deixa un comentari