El KCB no pot amb el Vallparadís

El KCB es va veure superat pel Vallparadís aquest dissabte a la tarda en la visita al pavelló de Sant Llorenç de Terrassa per 19 a 12. Tot i alguns problemes inicials, els barcelonins van aguantar el ritme del seu rival i van competir durant tota la primera part, fins arribar al descans perdent 12 a 11. Però a la represa, el KCB va patir un bloqueig considerable i tan sols va poder anotar un punt en 25 minuts, una estadística molt dolenta, per 7 que en va anotar el Vallparadís.

En la següent jornada els barcelonins tindran una oportunitat de superar aquesta derrota amb el complicat enfrontament contra el Castellbisbal.

Pel KCB van anotar: Guillem Devant (3), Mireia Figuera (2), Javier Navarro (3), Olga Gandía (2), Miquel Gil (1), Adriana Roca (1), Julia Hereza, Ivan Bara, Ester Reguant, Marc Santaeugenia.

També dissabte a la tarda, l’equip de la Tercera Divisió va perdre a la pista del Vallparadís C per 19 a 11. Tot i la derrota, el conjunt entrenat per Marc Garcia va aconseguir millorar el seu joc, sobretot a la segona part.

Anotadors del KCB: Edgar Delgado (4), Rubén Martín (3), Serena Lunardi (1), Roc Margaix (2), Arnau Gaona (1), Víctor Martín, Ernesto Jiménez, Rocío Melús, Yaiza Minguez, Maria Guix, Oihana Gallastegi, Cristina Ruiz Álvarez.

Diumenge al migdia va arribar l’única victòria del KCB de la jornada. L’equip de la Segona Divisió va sortir victoriós de la visita al pavelló Pardinyes de Lleida, on va guanyar al Lladonosa B per 11 a 21. El KCB es va mostrar molt superior al seu rival, un Lladonosa acabat d’ascendir a la categoria. Els visitants van arrencar amb un favorable 1 a 6 al marcador, que va donar a un 5 a 10 a l’equador i que es va anar ampliant fins l’11 a 21 final.

Anotadors del KCB: Jordi Giménez (8), Marc Santaeugenia (4), Enric Delgado (4), Adriana Roca (2), Marta Ortiz (1), Cristina del Río (1), Rubén Martín (1),Rocío Melús, Edgar Delgado, Serena Lunardi.

You may also like...

Deixa un comentari