Còmode victòria del KCB a Lleida

Jornada molt positiva pels interessos del KCB A i B, que van guanyar diumenge els seus respectius compromisos amb una gran comoditat.

El dia s’inicià al CEM Mundet a les 9h, on el KCB de la Segona Divisió va sortir victoriós de la visita del Badalona (19-8). El partit va ser favorable als interessos locals en tot moment, tot i que en els primers minuts van estar marcats per una baixa anotació. A partir del minut 18 el KCB va agafar la batuta del partit i es va anar desmarcant progressivament, deixant el seu rival amb tan sols 8 punts.

Van anotar pel KCB: Enric Delgado (5), Marc Santaeugenia (4), Cristina del Río (3), Jordi Giménez (3), Adriana Roca (2), Aitor Huguet (1), Anna Gill (1), Rocío Melús, Serea Lunardi, Marta Ortiz, Arnau Gaona, Edgar Delgado.

Diumenge a la tarda l’equip de la Lliga Nacional va visitar la capital del Segrià per enfrontar-se a un Lladonosa A acabat d’ascendir en aquesta categoria. L’equip barceloní es va mostrar superior al conjunt entrenat per Guillem Castanyer. Per això va poder anar ampliant la superioritat ofensiva fins arribar al resultat final de 12 a 26. Aquest domini verd-i-negre va permetre una gran rotació a la banqueta i que poguessin gaudir de minuts alguns jugadors de la Segona Divisió.

Dissabte a la tarda l’equip de la Tercera Divisió va perdre contra el Sant Llorenç per 16 a 4 al Pavelló de Sant Llorenç de Terrassa.

You may also like...

Deixa un comentari