El KCB ‘B’ supera el Vilanova ‘B’ per 22 a 13

L’equip de la Segona Divisió es va imposar al Vilanova B aquest dissabte a la tarda per un contundent 22 a 13 al marcador. Els barcelonins es van sobreposar a la derrota contra el Castellbisbal de la jornada inaugural, amb un gran treball i solidesa.

La superioritat local es va fer palesa des del xiulet inicial, en què el KCB va posar un parcial de 6 a 1. Tot i que el Vilanova no es va rendir i fins i tot es va situar a un punt de diferència al minut 23 (9-8), l’equip entrenat per Javi Navarro va demostrar ser més experimentat que el seu rival i va anar ampliant la diferència en l’electrònic, tot bloquejant l’anotació dels vilanovins, fins aconseguir una valuosa victòria per 22 a 13.

Pel KCB van anotar: Jordi Giménez (8), Adriana Roca (6), Marc Santaeugenia (4), Aitor Huguet (3), Cristina del Río (1), Marta Ortiz, Enric Delgado, Rocío Melús, Arnau Gaona.

You may also like...

Deixa un comentari