Debut amb victòria contra el Vilanova

El KCB es va poder treure l’”espina” de la semifinal de lliga de l’any passat i va guanyar el Vilanova a casa aquest passat diumenge 16 de novembre per 18 a 15. El partit va servir per veure les cares noves dels jugadors Ivan Bara, Olga Gandia, i de l’entrenador Dani Vidanya, i també la novetat de Salva Fort a la banqueta vilanovina.

Aquestes novetats es van reflectir al terreny de joc on cap dels dos equips semblava trobar la via per disparar el marcador, que va acabar en el 20-18 final.

L’equip de la Segona Divisió es va estrenar a la lliga perdent contra el Castellbisbal per 17 a 21, en un partit que va començar dominant còmodament durant els primers 45 minuts. A partir d’aquest moment, l’equip rival va fer efectiva la seva solidesa ofensiva i defensiva i va anar escalant distàncies fins agafar una distància d’entre 3 i 4 punts que va saber mantenir fins al final. L’equip entrenat per Javi Navarro rebrà la visita del Vilannova B aquest proper dissabte 22 de novembre al CEM Mundet a les 18.30h

D’altra banda, l’equip de la Tercera Divisió va perdre per 10 a 21 contra un CK Sabadell que es va mostrar superior.

You may also like...

Deixa un comentari