Els tres sèniors del KCB debuten diumenge a casa

Els equips de la Lliga Nacional, i Segona i Tercera Divisió del KCB debutaran a la lliga aquest diumenge 16 de novembre. L’equip de la Lliga Nacional ha pogut entrenar amb normalitat durant dues setmanes, després de recuperar els jugadors que van participar en el campionat europeu de korfbal de Portugal amb la selecció catalana. Diumenge rebran el Vilanova, el conjunt que va eliminar el KCB en el segon partit de playoff de lliga la temporada passada. L’equip del Garraf es presenta amb certes novetats tant en la banqueta com en la plantilla. L’enfrontament tindrà lloc a primera hora de la tarda (15.30h).

A continuació, serà el torn de l’equip de la Segona Divisió. El KCB B es medirà davant el Castellbisbal B (17.00h), en un duel que es preveu igualat. La primera jornada de competició finalitzarà a les 18.30h amb el partit KCB C – CK Sabadell.

You may also like...

Deixa un comentari