Quatre jugadors del KCB defensen Catalunya a l’Europeu de Portugal

Els jugadors del Korfbal Club Barcelona Mireia Figuera, Javi Navarro, Guillem Devant i Olga Gandía són des de dijous a la ciutat portuguesa de Maia per disputar el Campionat Europeu de Korfbal de Portugal amb la selecció catalana absoluta, un esdeveniment internacional pel qual s’han estat preparant els darrers quatre mesos amb un alt ritme d’entrenaments i partits.

Els catalans van debutar aquest dissabte al migdia contra la potent selecció de Bèlgica, amb un resultat de 18 a 7 a favor dels belgues. Aquest diumenge a les 20h (21h en l’horari català), tindran l’oportunitat de buscar la primera victòria en l’enfrontament contra la selecció local de Portugal, mentre que dimarts jugaran contra la República Txeca (14h, 15h hora catalana).

Aquests i els següents partits de les fases d’encreuament es podran seguir en directe per streaming de Youtube al següent enllaç: www.worldkorfball.org, així com a la web i perfils socials de la Federació Catalana de Korfbal: www.korfbal.cat – twitter.com/korfbalcat – facebook.com/korfbalcat, com també a la pàgina oficial del torneig: www.ikf-ekc-2014.com.

You may also like...

Deixa un comentari