Mireia, Olga i Javi a la final holandesa de korfbal platja

Mireia Figuera, Olga Gandia i Javier Navarro, participaran aquest cap de setmana a les finals de la lliga nacional holandesa de korfbal platja, la NK Beachkorfbal, com a campions del Circuit Català de Korfbal 2013. L’equip estarà integrat també per dos jugadors de l’OVVO/De Kroon, José Álvarez i Berta Alomà, tots dos també ex-jugadors del Korfbal Club Barcelona.

El torneig es diputarà aquest dissabte 16 d’agost al The Hague Beach Stadium, un impressionant estadi instal·lat a la mateixa sorra a la platja de Scheveningen (La Haia), a partir de les 13:00. En aquesta gran final hi participaran els sis campions dels tornejos preliminars celebrats durant l’estiu, i en una competició paral·lela hi participaran la resta d’equips, juntament amb el combinat català i un altre alemany.

Foto: The Hague Beach Stadium

You may also like...

Deixa un comentari