Quatre jugadors del KCB a l’europeu sub-21

KCB a l'Europeu sub-21 de korfbalLa Selecció Catalana Sub-21 viatja avui cap a Olomouc, a la República Txeca, on fins el dia 12 de juliol es disputarà l’Europeu de seleccions. La selecció catalana hi participa amb quatre jugadors del Korfbal Club Barcelona: Miquel Gil, Anna Gill, i els dos darrers fitxatges de l’equip verd, Ivan Bara i Olga Gandia. A aquests quatre jugadors, cal afegir també el paper d’una altra dona KCB: Rocio Melús, la team manager d’aquesta selecció.

Tot i ser un equip molt jove, aspiren a poder igualar o millorar la 6a posició aconseguida al Campionat de Ghent (Bèlgica) l’any 2000, la millor posició assolida mai en un europeu sub-21. La selecció catalana ha quedat emparellada al grup A juntament amb Holanda, Portugal, Rússia, Hongria, Turquia, i debutarà aquest diumenge a les 20.45h davant Hongria.

Es podran seguir els partits de la selecció a la web oficial de la Federació Internacional de Korfbal.

You may also like...

Deixa un comentari