Olga Gandia i Ivan Bara nous jugadors del KCB

IMG_4835Ivan Bara i Olga Gandia són dues de les primeres incorporacions del KC Barcelona de cara a la temporada 2014-15.

Tots dos jugadors provenen del CE Vilanova i la Geltrú, vigent subcampió de Lliga. Olga Gandia va ser escollida millor jugadora de la temporada 2013-14 a la gala d’entrega de premis de la Federació Catalana de Korfbal celebrada el passat mes de juny a Castellbisbal i Ivan Bara ho va ser com a jugador amb millor progressió. A més, tots dos són integrants de la selecció catalana que viatjarà aquesta mateixa setmana a la República Txeca per disputar l’Europeu sub-21.

Ivan i Olga ja han estat rebuts pels seus nous companys de club, però no serà fins que comenci la pretemporada que hi començaran a entrenar plegats.

You may also like...

Deixa un comentari