Els “Targarien” campions de la 2a edició del korfbal platja

Korfbalplatjabcn2014_52Ahir dissabte 28 de juny es va celebrar a la Platja del Bogatell de Barcelona el II Torneig de Korfbal Platja de Barcelona, primera prova puntuable per al Circuit Català de Korfbal Platja que organitza la Federació Catalana de Korfbal. En aquesta segona edició han participat un total de 10 equips sèniors, amb un total de 60 participants incloent jugadors internacionals de diversos països com Holanda, Anglaterra i Hongria.

L’equip “Targarien”, conformat per Albert Vidanya, Berta Alomà, José Álvarez i Rocío Melús van ser els campions del torneig, derrotant a la final a l’equip “Max Vader” per un resultat de 6-3. L’equip subcampió va estar integrat per Aitor Huguet, Magic O’Brayan, Marta Ortiz i Sophia van der Horst. Els tercers classificats en aquest cas va ser l’equip “Palo Laso”, conformat per Javi Navarro, Guillem Devant, Olga Gandía, Maria Vilardaga i Raquel Cancela.

No deixeu de veure les fotografies del torneig, fetes per Cristina Ruiz, i el vídeo que han elaborat els companys de Barcelona Televisió.

You may also like...

1 Response

  1. Joan ha dit:

    Gran reportatge fotogràfic de Cristina, i excel·lent “dissertació” sobre Korfbal a càrrec de Marc

Deixa un comentari