El sopar de club tanca la temporada

Sopar fi de temporada del Korfbal Club BarcelonaAhir es va celebrar el sopar fi de temporada del Korfbal Club Barcelona, el qual va servir per donar per tancada la temporada 2013-14 de manera oficial. També es va aprofitar l’esdeveniment per acomiadar a Maite, Cristina, Albert, Jose i Sevan, els quals, per diferents motius, no continuaran jugant la propera temporada amb nosaltres.

També ahir va ser la festa de cloenda dels equips de categories de promoció del club, els quals van gaudir del darrer entrenament oficial de la temporada juntament amb les seves famílies i tècnics del club.

Tot i això, l’activitat al club no s’atura. En una setmana es disputarà el II Torneig de Korfbal Platja a Barcelona, i s’han programat entrenaments oberts per a tothom qui vulgui provar l’esport i jugar amb el KCB la propera temporada.

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.