Tres jugadors del KCB guardonats a la Gala 2014

Galardonats gala fck 2014Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat a Castellbisbal la Gala que organitza anualment la Federació Catalana de Korfbal per guardonar els millors jugadors, tècnics i àrbitres de la temporada, en la que tres jugadors del Korfbal Club Barcelona van rebre premis.

El primer premi se’l va endur Adrià Margaix, triat per segon any consecutiu millor jugador de les categories de promoció. Miquel Gil va pujar a recollir el guardó com a màxim anotador de la Segona Divisió amb 72 cistelles, vuit més que el segon màxim anotador, en Jordi Giménez, també del KCB. Javi Navarro també va haver de pujar a recollir el premi de màxim anotador de la Lliga Nacional de korfbal, amb 74 cistelles.

FOTOS: Federació Catalana de Korfbal

You may also like...

Deixa un comentari