El KCB A i B cauen derrotats en el primer partit de play-off

vilanova kcbCap de setmana negre pel KCB i KCB B, que van perdre amb el Vallparadís B i Vilanova, respectivament, en el primer partit dels play-off de lliga. Dissabte a la tarda, l’equip de la segona divisió va caure per 24 a 13 a la sempre complicada pista del Vallparadís B. L’equip barceloní es va mostrar molt dubitatiu, i va deixar que els locals prenguessin la iniciativa des del primer moment i es distanciessin en el marcador amb un parcial inicial i final de 6 a 0 que no van fer sinó enfonsar els ànims d’un KCB amb pocs efectius després de la lesió als primers minuts de Mar Teruel. L’equip que entrena Javi Navarro té una nova oportunitat per capgirar l’eliminatòria aquest proper diumenge a les 11.30h al CEM Mundet.

Tampoc no va anar bé l’enfrontament de la Lliga Nacional entre el KCB i el Vilanova, que es van endur els del Garraf per 21 a 17, tot i les prèvies sensacions positives dels barcelonins, que es van imposar al Vilanova ara fa dues setmanes en el partit de tornada de la lliga regular. Com en d’altres ocasions, l’enfrontament va estar marcat per una màxima igualtat en l’electrònic, que al descans marcava un favorable 11 a 13. Un parcial de 3 a 0 va posar sota les cordes a un KCB sense idees en atac, que només va ser capaç d’anotar un punt en 15 minuts. El segon partit de l’eliminatòria serà el proper diumenge a les 10.00h al CEM Mundet, on s’espera que s’hi acostin un gran nombre de seguidors simpatitzants per donar suport a l’equip. Us hi esperem!

Jornada negativa també per l’equip cadet, que va perdre tres dels quatre partits de la jornada de categories de promoció de Vacarisses. L’equip entrenat per Javi Navarro i Mireia Figuera es va estrenar perdent amb el Miró A per 4 a 6, va empatar i va perdre contra l’UKSA (3 a 3 i 4 a 5), en dos partits molt igualats i va tornar a perdre contra el Miró A per 0 a 9.

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.