Satisfactori debut de l’aleví B del KCB

alevins brossaAquest passat dissabte l’institut Joan Brossa de Barcelona va acollir una nova jornada de la lliga de korfbal aleví i infantil. Una trobada en què va debutar l’aleví B del KCB que, tot i que no va poder guanyar cap partit, va mostrar una molt bona projecció de futur.

Els dos alevins del club es van enfrontar en el primer partit de la jornada, amb victòria per l’aleví A per 7 a 1. A continuació, el KCB B, equip entrenat per Diana Llovera i Marc Santaeugenia, va perdre contra el Miró per 3 a 4 en un partit que va competir fins al final.

La resta de resultats de dissabte van ser: KCB A 8 Castellbisbal 4, KCB B 1 Castellbisbal 11, KCB A Vallparadís 1, KCB A 14 Miró 0 i KCB B 1 Vallparadís 2.

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.