Diana torna a casa amb la Selecció Catalana sub-19

KCB3a_28La Selecció Catalana sub-19 torna a casa després de finalitzar el Mundial en novena posició. Diana Llovera ha estat la única representant del Korfbal Club Barcelona en aquesta Selecció sub-19 disputada a Leeuwarden (Holanda).

El Mundial, com ja és habitual, se l’ha endut la selecció holandesa, després d’imposar-se a Bèlgica per 9 a 13 en la final. Tercera ha finalitzat Alemanya i quarta Portugal. La selecció va fer un torneig de menys a més, ja que va guanyar quatre partits (Brasil, Romania, Marroc i Xina) i en va perdre tres (República Txeca, Bèlgica i Bèlgica B). Diana, malauradament, no va poder disputar tots els partits ja que va patir una lesió davant la selecció del Marroc. Això sí, va aconseguir anotar en el partit davant la selecció brasilenya.

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.