Derrota i victòria del KCB davant el Vallparadís

vallpaL’equip de la Lliga Nacional va caure dissabte davant el Vallparadís per 17 a 19 en un enfrontament intens i igualat. L’equip entrenat per Albert Vidanya es va mantenir amb opcions fins que, a falta de vuit minuts pel final, els visitants van agafar una avantatge de tres punts que va resultar letal pels interessos dels verd-i-negres.

Per la seva banda, l’equip de la Segona Divisió allarga una setmana més la dinàmica positiva de resultats després d’imposar-se al Vallparadís B per la mínima (16-15). El KCB va ser capaç de capgirar el marcador advers i les sensacions negatives de l’anada i assolir un triomf importantíssim –el setè consecutiu a la lliga– per mantenir-se a la part alta de la classificació quan falten poques jornades.

El KCB va dominar clarament la primera meitat, amb una diferència de fins a quatre punts en diverses ocasions. A la segona part el partit es va igualar però no va arribar a perillar. Cal destacar el debut del jugador Merijn Ryckx, que amb la seva llarga experiència a la lliga belga va ajudar a aconseguir una important victòria. 

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.