Un puntet a Sant Adrià

L’equip entrenat per Jonathan Malo va esgarrapar diumenge un punt del Marina-Besòs a l’empatar a 14 cistelles. El partit va estar igualat en tot moment, i cap dels dos equips no va aconseguir mai una distància al marcador superior a les dues cistelles. Tot i arribar a Sant Adrià amb les baixes de Rocio Melús i Kevin Guerra, jugadors a partir d’ara del segon equip del club, d’Edgar Delgado, que es perdrà el que resta de temporada per una lesió al genoll, i de Víctor Arànega i Mica Álvarez, l’equip va saber jugar acoblat i va poder exhibir un joc prou interessant.

Els anotadors del KCB, molt repartits, van ser: Jonathan Malo (5), Marc Garcia (2), Yara Huguet (2), Cristina Ruiz (1), Rubén Martín (1), Diana Llovera (1), Maite Mercader (1) i Joan Garcia (1).

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.