El KCB B inaugura la segona volta amb victòria

KCB3a_23L’equip de la Segona Divisió va rebre la visita del Badalona A dissabte a la tarda al CEM Mundet amb moltes ganes de recuperar les bones sensacions després d’una llarga aturada en la lliga i després de ser eliminat a la Copa Catalana. Amb aquest clar objectiu l’equip local va sortir al terreny de joc amb intensitat, tot anotant un primer parcial de 5 a 0, fruit d’un gran encert inicial. Tot i això, es va deixar encomanar en certa manera pel joc de l’equip rival i el partit es va igualar per moments, situant-se només un punt per sobre (9 a 8) quan faltaven 20 minuts. El partit, però, no va arribar a perillar en cap moment i el KCB va aconseguir sobreposar-se als errors defensius i moments d’encert visitant, amb un últim parcial decisiu de 6-1, que deixà el marcador amb el resultat final de 15 a 9.

Van anotar: Marc Santaeugenia (4), Yoyo (4), Miquel Gil (2), Dani Vidaña (2), Adriana Roca (2), Cristina del Río (1), Mar Teruel, Diana Llovera, Edgar Delgado.

Debuten tres cadets
A continuació va arribar el torn de l’equip de la Tercera Divisió, que va allargar, fins a quatre jornades, la sequera de victòries caient davant el Badalona B per 8 a 12.

La notícia positiva del partit va ser el debut a la Tercera Divisió dels cadets Roc Margaix, Paula Mínguez i Yaiza Mínguez, que van tenir l’oportunitat de disputar uns quants minuts en aquesta categoria, sense dubte un premi al bon treball diari d’aquests joves jugadors del KCB.

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.