El primer Mundial de Roc Margaix

Roc MargaixEl jugador del KC Barcelona Roc Margaix, de 14 anys, fa aproximadament un mes que entrena amb la selecció catalana sub-16 a les ordres de Xavi Vidal i Sergio Mayorgas per preparar el Mundial de Schijndel, del 14 al 16 de març. Serà el seu primer Mundial de korfbal després d’haver estat convocat els últims dos anys amb la selecció sub14. Ens explica, en una entrevista, com està vivint els dies previs a aquest gran esdeveniment.

Quines són les sensacions en els teus primers entrenaments amb la selecció catalana sub-16?
Molts nervis, molta il·lusió de jugar amb els meus companys. He vingut a passar-m’ho bé i aprendre.

Com veus l’equip, tenint en compte hi ha uns quants jugadors nous?
La veritat és que estem tots molt units, cada any fem noves amistats, tenim molt bona relació.

Com et veus individualment en comparació amb els teus companys?
Ens han seleccionat a tots al mateix equip, així que crec que tenim un nivell semblant.

Quins objectius individuals i com equip teniu Catalunya al Mundial?
Individualment m’agradaria aprendre i millorar molt com a jugador. Com equip el somni és, evidentment, guanyar el campionat.

Hi ha algun partit en concret que et faci molta il·lusió jugar?
Evidentment arribar a jugar contra l’equip holandès, però només passarà si ens classifiquem i superem la primera fase classificatòria.

Tens alguns rituals abans de sortir a la pista a jugar?
No n’he tingut mai.

Creus que el fet que t’hagin agafat a la selecció pot ajudar a donar una certa empenta als teus companys d’equip perquè vulguin se seleccionats també algun dia i tenir l’oportunitat de disputar una competició així?
Sí, jo crec que si em veuen jugar s’animaran a voler millorar cada dia més per arribar també algun dia a jugar amb la selecció catalana i poder jugar campionats.

Ets el germà gran dels Margaix. Estar convocat amb la selecció pot ser també un objectiu a llarg termini pels teus germans, en especial l’Adrià, que l’any passat va ser escollit millor jugador aleví?
Sí, li fa molta il·lusió a l’Adrià,i li encantaria jugar amb la selecció catalana. Esperem que també hi pugui arribar algun dia.

 

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.