Victòria i setena posició final a l’Europa Cup 2014

KC Barcelona - State University HSSLa participació del KC Barcelona s’ha tancat avui amb el partit que ha enfrontat el KCB amb l’State University HSS de Rússia.

L’equip dirigit per Albert Vidaña no ha començat gaire bé el partit i ha arribat a anar quatre punts per sota dels russos, amb el 2-6 del minut 7 de partit. Aquest, però, ha sigut el punt d’inflexió, ja que els jugadors barcelonins han començat a capgirar el partit aconseguit l’empat a falta de tres minuts per al descans, i anant-se a la mitja part tres cistelles per sobre. A la segona part, el domini dels catalans ha sigut total, i no han donat cap opció al conjunt rival. El partit ha acabat amb el resultat de 30 a 23.

Guillem Devant ha sigut el jugador més destacat del partit, amb 11 cistelles, establint un nou rècord al KCB de cistelles en un partit, que fins ara estava en nou. També cal destacar la gran aportació de José Álvarez, amb 8 cistelles. La resta d’anotadors del partit són: Javier Navarro (6), Mireia Figuera (2), Anna Gill (1), Ester Reguant (1) i Miquel Gil (1).

Amb aquesta victòria, el Korfbal Club Barcelona finalitza la seva primera participació en l’Europa Cup en setena posició.

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.