Derrota per la mínima davant el Trojans

KC Barcelona - Trojans KCEmocionant partit entre el KC Barcelona i el Trojans KC, que no s’ha decidit fins a 30 segons del final, en una entrada que ha donat la victòria per a l’equip londinenc per 24 a 23. L’equip barceloní ha arribat a tenir una avantatge de cinc punts al marcador a la primera part, i a la segona les diferències sempre han sigut mínimes entre els dos equips. Tot i l’amargor del resultat, l’equip està content i amb la moral alta ja que s’ha lluitat fins el darrer minut.

Destacar en aquest partit a Javier Navarro, màxim anotador amb sis cistelles i un dels màxims anotadors del campionat al finalitzar la jornada. Guillem Devant, José Álvarez i Miquel Gil han aconseguit cinc cistelles cadascun, i Adriana Roca i Mireia Sala una.

Aquesta derrota, juntament amb la d’ahir davant el subcampió de la competició, el Boeckenberg KC belga, fa que els nois i noies d’Albert Vidaña s’acomiadin demà de la competició lluitant per la setena plaça contra l’State University-HSS. Aquest partit el podreu veure en directe a les 10:00 des de l’especial de la web del KCB.

You may also like...

Deixa un comentari