Debut amb victòria a l’Europa Cup

KC Barcelona - KC ZemunVictòria per a l’equip dirigit per Albert Vidanya que avui s’ha imposat 31-10 al KC Zemun de Sèrbia, en el debut del KCB a la màxima competició europea de clubs.

La primera cistella a la competició per als barcelonins ha vingut de la mà de Guillem Devant, que no s’ho ha pensat gaire en fer el primer llançament a cistella a dins del primer minut de partit. De seguida José Álvarez, màxim anotador del matx amb 9 cistelles, i Miquel Gil s’hi han sumat fent augmentar la diferència al marcador, arribant a la mitja part amb un resultat molt favorable de 12-2. A la segona part, tot i que han sigut els serbis els que han començat anotant per partida doble, l’equip capitanejat per Javier Navarro ha sigut el clr dominador i s’ha acabat imposant per 31-10.

Els anotadors del KCB han estat: José Álvarez (9), Javier Navarro (6), Guillem Devant (4), Miquel Gil (4), Mireia Figuera (2), Aitor Huguet (2), Anna Gill (2), Jordi Giménez (1) i Adriana Roca (1).

El rival de demà serà el vigent subcampió del torneig, el K.Boeckenberg K.C. belga. El partit es podrà seguir també des de la web del KC Barcelona a partir de les 18:30.

You may also like...

Deixa un comentari