Jornada rodona pel KCB

KCB C - MataróTres de tres. El KCB tanca un cap de setmana d’èxits esportius amb tres victòries i molt bones sensacions. Dissabte a la tarda l’equip de la Segona Divisió va guanyar per 16 a 19 al Club Korfbal Vacarisses B en un partit còmode contra el cuer de la classificació. El conjunt entrenat per Javi Navarro va sortir al terreny de joc amb intensitat i va començar a desmarcar-se en l’electrònic des del primer minut. Amb el partit ja encarrilat el KCB es va relaxar als últims 10 minuts i va deixar que el Vacarisses reduís distàncies, però no va ser suficient i el partit va acabar amb victòria visitant.

L’endemà al matí, l’equip va haver de matinar i viatjar fins a Santa Cristina d’Aro per enfrontar-se al CK Baix Empordà en l’últim partit de la primera volta i de l’any. Com en el dia anterior, l’equip es va mostrar molt sòlid i superior en atac i defensa, fet que li va permetre encadenar una bona ratxa anotadora i agafar còmodes avantatges de fins a 7 punts al minut 35 i 46. Finalment el partit es va acabar amb un resultat de 12-17. Una victòria –la tercera seguida– que permet a l’equip acabar l’any amb bones sensacions.

A continuació va ser el torn de l’equip de la Tercera Divisió, que va vèncer per un punt de diferència (8-9) al Baix Empordà B, conjunt entrenat també pel jugador del KCB Jose Álvarez. Cal destacar l’actuació de l’empordanès Edgar Delgado que amb 5 punts va ser el màxim anotador del matx. L’equip de la Tercera Divisió tancarà l’any el proper dissabte 28 de desembre a l’Illa Esportiva de Castellbisbal.

You may also like...

Deixa un comentari