El KCB cau derrotat al Poliesportiu del Garraf

kcb sabadell

La darrera jornada finalitza amb una victòria del segon equip i derrotes dels equips de la Primera i Tercera Divisió

Dissabte a la tarda l’equip de la Tercera Divisió va perdre contra el CK Sabadell per 21-10, en un partit en què no va mostrar el seu millor joc. L’enfrontament va tenir lloc al Pavelló Municipal d’Esports de Sabadell, l’escenari en què l’equip de la Primera Divisió es va proclamar campió de lliga el passat mes de juny. Tot i que l’equip visitant va iniciar el partit amb un primer parcial de 2-4,a partir del minut 15 va ser el Sabadell qui va agafar la iniciativa i, gràcies a un molt alt encert ofensiu, va aconseguir sumar bones accions i a poc a poc es va anar desmarcant en el marcador fins arribar al resultat final de 21-10.

Tampoc li van anar bé les coses a l’equip de la Primera Divisió, que va perdre per 23-19 contra el CE Vilanova i la Geltrú en el partit de l’última jornada de la primera volta, en el mateix escenari on va perdre la Supercopa a principis d’Octubre. Una primera part ajustada i disputada va deixar el marcador de 12-13 favorable als visitants al descans. A la segona part els vilanovins es van posar per davant amb un parcial de 8-4, davant d’un Barcelona que li van poder les presses, i no van deixar escapar victòria.

Finalment, la jornada es va tancar amb la victòria de l’equip de la Segona Divisió contra el Vilanova B per 15-17. Un important triomf que l’equip de Javi Navarro va haver de suar, ja que no va ser fins a falta de deu minuts que el KCB  va aconseguir invertir la dinàmica negativa i posar-se per davant en el marcador per primera vegada, gràcies a un parcial de 0-6 que va posar els vilanovins contra l’espasa i la paret.

You may also like...

Deixa un comentari