Una victòria i dues derrotes pel KCB

Xerrada d'Albert Vidaña als jugadors del KCBAquest passat cap de setmana van coincidir a Mundet per primera vegada a la temporada els tres equips del KCB en una jornada que ens ha deixat dues derrotes i una victòria.

A les 16 hores, l’equip de Tercera Divisió va perdre per tan sols dos punts de diferència (11-13) contra l’AEE Lladonosa de Lleida, líder invicte fins el moment, en un partit on l’equip entrenat per Jonatan Malo va mostrar dues cares ben diferents. A la primera part, el KCB va jugar a remolc del seu rival, però a la segona part va mostrar-se molt més competitiu i amb treball i constància va aconseguir reduir distàncies fins arribar al resultat final d’11-13.

A continuació, l’equip de Primera Divisió es va enfrontar al Sant Llorenç KC, el cuer de la lliga, en el partit corresponent a la cinquena jornada de lliga. L’enfrontament
va començar amb un parcial de 4 cistelles gairebé seguides pels barcelonins, que ràpidament van obrir escletxa al marcador anotant amb freqüència durant la primera part, per contra de les poques cistelles dels terrassencs.

A la segona part i amb el partit pràcticament decidit el ritme de joc es va alentir i l’alt ritme de cistelles del primer temps va afluixar fins arribar al marcador final de 30-7 pels locals.

La jornada va finalitzar amb el partit KCB AEE Lladonosa de la Segona Divisió. Tot i que va acabar perdent per 18-19 i malgrat recurrents problemes defensius, l’equip de Javi Navarro va millorar substancialment el seu joc i va aconseguir plantar cara al conjunt lleidatà en un partit que es va decidir als últims minuts. Cal destacar el debut amb la samarreta verd-i-negra de Dani Vidaña, que va entrar a jugar pel lesionat Jordi Giménez i va anotar una cistella de penal.

Van anotar pel KCB: Jordi Giménez (5), Miquel Gil (5), Marc Santaeugenia (2), Kevin Guerra (2), Adriana Roca (2), Cristina del Rio (1), Dani Vidaña (1), Mar Teruel, Rocío Melús, Diana Llovera.

You may also like...

Deixa un comentari