Primera victòria del KCB C per 23 a 7

KCB C - MataróL’equip dirigit per Jonathan Malo s’ha imposat aquest matí a l’AEILL Cerdanyola de Mataró per un contundent 23 a 7. Després de la derrota del passat cap de setmana, la incertesa ha durat uns pocs minuts. Els visitants han forçat la igualtat al marcador tot just començar (1 a 1), però a la mitja part la diferència ja era clara per als locals (10 a 1).

Segon partit d’aquest nou equip del club i primera victòria, coincidint amb el debut a casa. Cristina Ruiz i Edgar Delgado han sigut els jugadors més destacats amb 6 cistelles cadascun. La resta de punts se’ls han repartit Victor Aránega (3), Joan Garcia (2), Victor Martin (2), Yara Huguet (1), Rocio Melús (1), Jonathan Malo (1) i Marc Garcia (1).

El proper partit serà el cap de setmana vinent al poliesportiu de Llefià davant el CK Badalona.

You may also like...

Deixa un comentari