Subcampions de Copa

Partit de CopaAquest cap de setmana s’ha disputat al pavelló de Pardinyes, a Lleida, la final a 4 de la Copa Catalana 2013. El primer equip del KC Barcelona hi accedia per primera vegada a la seva història, i s’ha quedat a les portes d’endur-se-la a la primera.

El primer partit, el que corresponia a la semifinal, es jugava dissabte davant el CK Castellbisbal. Un partit molt igualat que va haver-se de decidir en el gol d’or (veure vídeo), ja que una vegada transcorreguts els 60 minuts el marcador era d’empat a 22. José Álvarez va aconseguir anotar en el període extra desfent l’empat i classificant així l’equip per la final.

Video not available

Diumenge es jugava la final, i els nois i noies d’Albert Vidaña arribaven amb les forces justes després del partit del dia anterior. Un mal començament i un poc bagatge ofensiu a la primera part van ser decissius per condemnar l’equip barceloní davant el totpoderós CEVG (14-25), que amb aquesta ja suma quatre copes catalanes consecutives.

Tot i el regust amarg de perdre una final, aquesta victòria ha de servir per aprendre’n i per seguir aixecant el que entre tots estan construint. Felicitats!

You may also like...

Deixa un comentari