Jornada positiva pel KCB

montcadaEls equips de Primera i Segona Divisió del KC Barcelona agafen aire i es refan de les ensopegades contra l’Assessoria Vallparadís vencent els compromisos contra el CK Montcada.

El partit de la quarta jornada de la Primera Divisió va començar amb un ràpid avantatge pels vigents campions, que van aconseguir obrir-se espai al marcador fins a arribar al descans amb un bon marge de cistelles.

La segona part va començar en la mateixa línia, però en els últims 15 minuts els jugadors de CK Montcada van reaccionar fins a posar-se a una cistella 20-19 a falta d’un minut per acabar, resultat que ja no es va moure fins al clàxon final.

Anotadors KCB: Jose Álvarez (5), Guillem Devant (5), Javi Navarro (4), Miquel Gil (4), Mireia Figuera (2), Marta Ortiz, Anna Gill, Julia Hereza, Aitor Huguet.

Per la seva banda, l’equip de Segona Divisó va aconseguir una treballada victòria per 18-17 davant el Montcada. L’equip de Javi Navarro va començar perdent per 0-2, però es va refer ràpidament i va encadenar una sèrie de bones accions que li van permetre posar-se dins del partit amb constància.

L’electrònic es va mantenir igualat de principi a fi, amb una màxima diferència de quatre punts en alguna ocasió pel KCB, que finalment va acabar sent d’un punt al final de l’enfrontament (18-17).

Aquesta victòria importantíssima permet al KCB agafar bones sensacions abans de rebre l’AEE Lladonosa, que aquest cap de setmana va perdre la invictivitat davant el CK Castellbisbal.

Anotadors del KCB: Miquel Gil (7), Jordi Giménez (4), Kevin Guerra (4), Adriana Roca (2), Rocio Melús (1), Cristina del Río, Marc Santaugenia, Diana Llovera.

You may also like...

Deixa un comentari