Jornada negra a Terrassa

vallpaJornada negra pels equips de Primera i Segona Divisió, que van caure contra l’Assessoria Vallparadís. A les 19.15h l’equip entrenat per Albert Vidanya va perdre per  30-23 en un partit amb un guió molt diferent al dels dos últims enfrontaments contra el Vallparadís de la temporada passada, que li van permetre aconseguir per primera vegada el bitllet d’accés a la final de la lliga nacional.

El partit va començar amb un parcial de 5-0 a favor dels terrassencs al minut 11, molt encertats de cara a cistella i de 10-3 al minut 18. A partir d’aquí, després d’un temps mort demanat pel Barcelona, va començar una ràpida remuntada dels visitants fins a empatar el partit 13-13 a l’últim segon de la primera part. Els barcelonins, però, no van poder donar continuïtat a la positiva dinàmica aconseguida en els últims minuts de la primera part. Tot i mantenir-se al partit fins el minut 42, un parcial de 7-0 dels locals els va permetre escapar-se fins al 30-23 definitiu.

Anotadors del KCB: Javi Navarro (8), Jose Álvarez (6), Guillem Devant (4), Mireia Figuera (4), Aitor Huguet (1), Anna Gill, Julia Hereza, Ester Reguant, Marta Ortiz, Adriana Roca, Miquel Gil, Jordi Giménez.

Derrota també del segon equip

A les 17.30 hores, l’equip de Segona Divisió es va veure superat per un Vallparadís molt superior que va posar moltes dificultats ofensives a l’equip de Javi Navarro, que va ser incapaç de jugar còmode en tot el partit. L’enfrontament va començar amb un primer parcial demolidor dels terrassencs que van acabar la primera meitat guanyant còmodament per 12-4. A la segona part, el parcial favorable al KCB de 7-10 no va ser suficient i l’equip va acabar perdent per 19 a 14 en un partit gris.

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.