El KCB C guanya al Vallparadis C

Vallpa-KCB CEl tercer equip del Korfbal Club Barcelona va aconseguir dissabte la seva segona victòria a la competició, davant el CK vallparadis C. Probablement en un dels desplaçaments més complicats de tota la temporada ha sigut on els verds han aconseguit la primera victòria a domicili de la temporada.

Tot i que el partit va començar amb lleugera avantatge al marcador per als locals, aquests mai van aconseguir una bona renda i la igualtat va ser la tònica predominant. El Barcelona cada vegada s’hi trobava més cómode a la pista fins que va aconseguir, poc abans d’arribar al descans, posar-se al davant al marcador. A la mitja part, la diferència era de dos punts a favor de l’equip de Jonathan Malo.

La segona part va començar bé per als barcelonins. Van saber mantenir la concentració i la posició a la pista, i van aconseguir no tan sols mantenir la distancia, sino ampliar-la fins als quatre punts de diferència del final del partit, 11 a 15. Jonathan va ser el jugador més destacat amb set cistelles.

El proper cap de setmana toca descansar abans de rebre d’aquí a quinze dies a l’actual líder de la categoria, els lleidatans de l’AEE IES Josep Lladonosa.

Anotadors del KCB: Jonathan Malo (7), Joan Garcia (3), Cristina Ruiz (2), Rocio Melús (2) i Rubén Martín (1).

You may also like...

Deixa un comentari