Derrota en el debut a la lliga del KCB B

KCB B - Castellbisbal B 2013-14

El segon equip del KCB es va estrenar a la lliga de la segona divisió perdent contra el CK Castellbisbal B a casa per 7 a 11 en un partit gris pels nois i noies de Javi Navarro, que van anar en tot moment per darrere al marcador.

L’enfrontament va començar amb un clar domini visitant d’un Castellbisbal molt encertat en el tir exterior, que ven aviat va situar un primer parcial d’1 a 5, que va derivar en un 3 a 7 a l’equador del partit.

Tot i que a la segona part els barcelonins van intentar apropar-se al marcador situant-se a dos punts de diferència, els problemes de mobilitat de pilota i el baix encert local van acabar amb qualsevol opció de remuntada i el KCB va acabar perdent per 7 a 11. L’equip tindrà una nova opció per agafar bones sensacions el proper diumenge 3 de novembre a la pista del CK Badalona La Rotllana.

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.