Primer partit de l’equip de tercera

SLKC B-KCB C 2013-14Diumenge passat va debutar al pavelló de Sant Llorenç de Terrassa l’equip de tercera divisó del KCB. Aquest equip, de nova creació aquesta temporada està dirigit per Jonathan Malo, està format per un combinat de jugadors amb experiència com Cristina Ruiz o Víctor Arànega, i d’altres debutants com Emma Butterworth o Jacob Pardo.

El partit va començar amb molta empenta per part dels dos equips, però abans d’arribar a la mitja part els egarencs ja manaven de manera còmode al marcador. El resultat final, 19 a 10, reflexa la diferència existent entre els dos combinats hores d’ara, però Jonathan Malo es mostra confiat en fer-lo créixer i anar millorant a mida que es vagi desenvolupant la temporada.

Anotadors del KCB: Cristina Ruiz (2), Victor Aranega (2), Edgar Delgado (2), Joan Garcia (2), Yara Huguet (1) i Jonathan Malo (1).

You may also like...

Deixa un comentari