El KCB comença la lliga amb bones sensacions

vacarisses kcb primeraDesprés d’ensopegar a la final de la Supercopa davant el Vilanova, el primer equip del KCB ha començat la lliga amb força guanyant el Vacarisses a domicili per 8 a 19.

Una primera part irregular i amb poc encert va acabar amb el curt marcador de 6 a 8 pels visitants. A la represa, un parcial de 0 a 8 va permetre als de Barcelona anar-se’n definitivament del marcador fins arribar a un còmode 8 a 19 al final del partit.

La lliga continuarà el proper 2 de novembre, quan tindrà lloc el debut de l’equip a Mundet contra el Club Korfbal Castellbisbal A.

Els anotadors i anotadores del KCB van ser: Jose Álvarez (9), Javi Navarro (3), Mireia Figuera (3), Guillem Devant (1), Aitor Huguet (1), Anna Gill (1), Marta Ortiz, Julia Hereza, Ester Reguant, Miquel Gil, Jordi Giménez, Adriana Roca.

You may also like...

Deixa un comentari