El KCB perd la final de la Supercopa

No ha pogut ser. El KC Barcelona va perdre aquest diumenge el primer títol de la temporada, la final de la Supercopa, davant el rival que li va permetre assolir el títol de lliga l’1 de juny, el CE Vilanova i la Geltrú, per 17 a18.

Els barcelonins van sortir al terreny de joc amb certs nervis que finalment els van passar factura. Malgrat que el matx s’inicià amb una certa igualtat en el marcador, ben aviat arribà una primera avantatge pel conjunt vilanoví, que va marxar al descans guanyant per 10 a 7.

A la represa, l’enfrontament es va capgirar i va ser el KCB, que exercia de local, qui va agafar la iniciativa. L’equip entrenat per Albert Vidanya va agafar confiança i va millorar el seu encert, tot empatant el partit en dues ocasions (minut 41 i 46) i inclús va arribar a situar-se per davant al minut 51. Però el Vilanova va tornar a capgirar el marcador i, tot i que el KCB es va apropar amb dues cistelles de Mireia Figuera i Jose Álvarez als últims minuts, no n’hi va haver prou i el partit es va acabar decantant pels vilanovins per 17 a 18.

Els equips del KCB tindran una nova oportunitat per continuar agafant rodatge abans de l’inici de la competició de lliga el proper diumenge a Montcada amb partits amistosos dels tres equips.

Els anotadors i anotadores del KCB van ser: Javi Navarro (6), Mireia Figuera (4), Jose Álvarez (3), Guillem Devant (2), Anna Gill (1), Aitor Huguet, Ester Reguant, Julia Hereza, Miquel Gil, Marta Ortiz.

You may also like...

Deixa un comentari