Bones sensacions a l’Stage de Pretemporada del KCB

El passat cap de setmana els tres equips sènior del KCB han viatjat per segon any consecutiu a Santa Cristina d’Aro per realitzar l’Stage de Pretemporada. L’stage va ser programat pel nostre director tècnic i entrenador del primer equip, Albert Vidanya. Els equips van realitzar sessions d’entrenament el dissabte matí i partits amistosos el dissabte tarda i el diumenge matí amb el Club Korfbal Baix Empordà. Ha estat un cap de setmana molt productiu. L’estada en terres gironines ha permés treballar aspectes de preparació esportiva i de cohesió de grup, sobretot amb els nous reforços d’aquesta temporada.

Des del KCB volem agrair al Club Korfbal Baix Empordà totes les facilitats rebudes al llarg de tot el cap de setmana.

A continuació us presentem un nou vídeo que reflexa les bones vibracions que es respiren…

Video not available

Durant les pròximes setmanes, el KCB continua la preparació de la temporada amb partits amistosos els propers caps de setmana. Us anirem informant de les dates tancades.

You may also like...

Deixa un comentari