El KCB debutarà a la Lliga a Vacarisses

Final de Lliga 2013
Comencen a perfilar-se els detalls de com serà la temporada 2013-14, la temporada en que el Korfbal Club Barcelona haurà de defensar el títol davant la resta de clubs de la lliga Nacional. Avui s’ha conegut el calendari provisional de la competició i si no hi ha grans canvis, d’aquí fins que quedi completament aprovat, el KCB debutarà el diumenge 20 d’octubre a Vacarisses.

L’equip de segona divisió també farà el seu debut davant el CK Vacarisses. La casualitat ha volgut que el darrer rival de la temporada anterior, l’equip que va fer descendir el KCB, sigui ara el primer equip amb el que jugar enguany. L’equip de tercera, equip de nova creació aquesta temporada, debutarà un dia abans, el dissabte, al camp del Sant Llorenç.

Encara queda una mica més d’un mes i mig per al començament de la lliga, però no hem d’oblidar que el primer partit oficial es disputarà uns quinze dies abans. El campió de Lliga disputarà la Supercopa Catalana davant el campió de Copa, el CE Vilanova i la Geltrú. De moment només es sap que es disputarà el dia 6 d’octubre a Vilanova, i que es posarà en pràctica la nova reglamentació de la IKF que permet els canvis lliures.

You may also like...

Deixa un comentari