Èxit en el torneig korfbal platja Barcelona

Korfbal Platja BarcelonaAhir diumenge 30 de juny es va celebrar amb èxit el primer torneig de korfbal platja de la ciutat de Barcelona, a la platja del Somorrostro, a la Barceloneta. Van prendre part un total d’onze equips, barrejant jugadors i jugadores de pràcticament la majoria dels clubs catalans.

L’equip campió va ser el “Vodka Júniors”, derrotant a la final als “Almogàvers” gràcies a un gol d’or anotat per Miquel Gil. Així doncs, l’equip de Miquel es sitúa en la primera posició del Circuit Català de Korfbal Platja, amb 10 punts, i els “Almogàvers” són segons amb 8. A la final de consolació, “Mazaos” va guanyar als “Yoyos & peonzas”. La cinquena posició, la darrera que dóna punts per al circuit va ser per al “MKC”.

Barcelona Televisió, com ja és habitual, va fer el reportatge que podeu veure a continuació, a més de parlar del torneig també a l’informatiu (min. 19:19 aprox.):

El proper cap de setmana el Circuit continua a Platja d’Aro.

You may also like...

Deixa un comentari