Sis premis a la Gala del Korfbal Català

Campions KCB temporada 2012-13Aquest divendres s’ha tancat la temporada 2012-13 amb la celebració de la ja tradicional Gala del Korfbal Català al Centre Cívic Pere Pruna de Barcelona. Prèviament, els entrenadors i capitans de tots els equips de les diferents lligues de la Federació Catalana de Korfbal havien realitzat les seves votacions triant als millors i més destacats protagonistes de la temporada.

Dos premis eren segurs. José Álvarez va pujar a recollir el premi com a màxim anotador de la Lliga Nacional, amb 52 cistelles, i Miquel Gil per a recollir el premi com a màxim anotador de Segona Divisió, amb 53. Però la festa de premis per al KCB no es va aturar, i fins a quatre guardons més van quedar-se a Barcelona.

Adrià Margaix va ser el primer dels verds en recollir el seu premi, com a millor jugador de la categoria aleví. Una estona més tard, Miquel Gil tornava a pujar a l’escenari aquesta vegada com a millor jugador progressió de la temporada. Albert Vidanya, en la seva primera temporada al capdavant del primer equip, recollia el premi al millor entrenador de la Lliga. Finalment, José Álvarez també va haver de tornar a pujar a recollir el guardó que l’acredita com a millor jugador de la Lliga.

Així doncs, una excel·lent gala que posa punt i final a una temporada excepcional, una temporada difícil d’oblidar.

You may also like...

Deixa un comentari